Skandal në Kupën e Botës: Tifozët serbë shfaqin hartën e Kosovës me ngjyra të Serbisë

22:57 / 24 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

Tifozët serbë vazhdojnë të shkelin çdo rregull të FIFA-s.

Sonte në ndeshjen e Kupës së Botës që pëu luajt mes Brazilit e Serbisë, tifozët serbë kanë shfaqur në tribuna një hartë te Kosovës me logo të Serbisë.

Ky cilësohet një racizëm tipik dhe po vazhdon herë pas here nga serbët.

Ndryshe, Brazili këtë ndeshje e fitoi 2:0.

Shpërndaje në

U Kopjua