Live

Një person iku pa paguar në një pompë derivatesh në Zveçan

09:58 / 02 Maj 2023

Nga Kosova Live

Një person është ankuar në polici se një i dyshuar, të hënën rreth orës 1, pasi e ka mbushur veturën me derivate ka ikur pa paguar në një pompë në Zveçan.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se një i dyshuar me veturën e tij është furnizuar me derivate në vlerë prej 35 euro dhe ka ikur pa paguar. Lidhur me rastin janë duke u marr njësitet kompetente”, thuhet në njoftimin e policisë.

Shpërndaje në

U Kopjua