Live

Real Madrid paraqet ankesë në Prokurorinë e Përgjithshme në lidhje me abuzimet raciste ndaj Vinicius

13:52 / 22 Maj 2023

Nga Kosova Live

Real Madridi ka depozituar një ankesë në Prokurorinë e Përgjithshme, konkretisht në Prokurori kundër krimeve të urrejtjes dhe diskriminimit, në mënyrë që të hetohen faktet dhe të pastrohen përgjegjësitë.

Nisur nga serioziteti i ngjarjeve të ndodhura, Real Madridi ka shkuar në Prokurorinë e Përgjithshme, pa paragjykuar paraqitjen e tij si akuzë private në procedimet që janë nisur, sipas Football news.

Vinicius Junior është abuzuar në bazë racore në ndeshjen kundër Valencias nga tifozët e këtij klubi. 

Shpërndaje në

U Kopjua