(VIDEO)|Sa janë të sigurta veturat GOLF 2?

13:50 / 23 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

Është një nga veturat më ekonomike.

Kjo seri e prodhuesit gjerman Volkswagen, është një nga më të përdorurit edhe në Kosovë.

Por, sa janë të sigurta veturat GOLF 2?

Një nga testet e kryera tek kjo veturë tregon se ato nuk janë shumë të sigurta.

Dhe, për këtë vozitësit duhet të jenë goxha të kujdesshëm në rast të aksidentit.

Shpërndaje në

U Kopjua