Live

100 aksidente për 24 orë

10:57 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Përkundër 1118 tiketave trafiku të shqiptuar nga Policia gjatë 24 orëve të fundit në vend kanë ndodhur rreth 100 aksidente.

Nga këto aksidente, forcat e rendit bëjnë të ditur së 25 janë me të lënduar dhe 74 me dëme materiale.

Gjthësej 15 përsona janë arrestuar ku gjashtë prej tyre janë dërguar në mbajtje, tregojnë statistikat policore.

Shpërndaje në

U Kopjua