Live

28 pelegrinë turq humbin jetën në Haxh

08:54 / 13 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Një zyrtar i lartë i Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Diyanet) në Turqi, Ali Erbas, ka bërë të ditur se të paktën 28 haxhinjë turq kanë ndërruar jetë gjatë pelegrinazhit të Haxhit në Mekë dhe Medinë të Arabisë Saudite, raporton agjencia  turke e lajmeve “Anadolu”.

“28 vëllezër ndërruan jetë gjatë Haxhit”, tha Erbas. i cili përcolli ngushëllime për të afërmit e tyre.

“Anadolu”  nuk jep arsyet se si ka  ndodhur vdekja e këtyre pelegrinëve, por dihet se gjatë procesit të cerebrimit fetar për shkak të turmave shumë pelegrinë humbin jetën. 

Shpërndaje në

U Kopjua