Live

AI parashikon se si do të duken Ronaldo dhe Messi në 2042

09:33 / 10 Dhjetor 2023

Nga Kosova Live

Një artist i Inteligjencës Artificiale (AI) ka parashikuar se si Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi do të duken në vitin 2042 dhe teksa rezultatet janë magjepsëse, na bën që të ndihemi më të vjetër.

Dyshja po vazhdojnë me formë të lartë në Ligën Saudite dhe në MLS, duke na bërë të mendojmë se do të vazhdojnë me këtë formë deri në pensionim.

Në 2042, Ronaldo do të jetë 56-vjeçar ndërsa Messi do të jetë 54. Por sipas AI, ata nuk do të duken edhe aq të vjetër në krahasim me moshën e tyre.

Shpërndaje në

U Kopjua