Live

Aktori i njohur Will Smith akuzohet për keqtrajtimin e vajzës së tij

09:15 / 06 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Aktori Will Smith është ndër aktorët më të pëlqyer të publikut. Përvec filmave edhe jeta e tij familjare shpesh është cilësuar për tu patur lakmi.

Por së fundmi bashkëshortja e tij Jada, njoftoi se ndaj tyre ishte ngritur akuzë në qendrën për punë sociale.

Ajo tha se dikush kishte thirrur në qendër për shkak të fotografisë në të cilën Willow e re qëndron në shtrat me mikun e saj Moises Arias, i cili nuk kishte bluzë të veshur.

Jada i ka hedhur menjëherë poshtë këto akuza.


“Kemi përjetuar aq shumë si familje. Qëndrojmë së bashku dhe i japim njëri-tjetrit liri që të flasim sinqerisht dhe haptas”,

Shpërndaje në

U Kopjua