Live

Armina Amevlani flet pa doreza për vjehrrën e saj

13:20 / 24 Nëntor 2022

Nga Krenare Tahiri

Blogerja Armina Mevlani ka treguar se nuk bie dakord me mendimin e kolegeve të saj kur shprehen se nuk ka asgjë të keqe që vjehrra të të ndihmojë me punët e shtëpisë.

Sipas saj kjo gjë cënon intimitetin e një çifti dhe e njëjta gjë vlen dhe për mamanë e saj.

“Nuk është normale, se ideja është pse duhet të vijë vjehrra të të bëjë punët. Pse duhet të vijë ta bëjë, është privatësi.

Ti ke sirtarët e tu, pse duhet të hyjë në intimitet një nga prindërit. Prishet intimiteti, se ti ke ndërresat, ke shtëpinë tënde.

Pse duhet të vijë vjehrra të të bëjë punët. As mami im nuk ka pse të vijë. Nuk është pastruese. Do ndjehesha keq ta bënte”, tha ajo.

Shpërndaje në

U Kopjua