Live

Bëri skena të nxehta në film, aktorja zbulon reagimin e babait dhe gjyshit

11:52 / 06 Qershor 2023

Nga Kosova Live

Aktorja Sydney Sweeney, protagoniste në një nga serialet më të shikuara në platformën HBO, “Euphoria”, ka treguar se si reaguan babai dhe gjyshi kur panë skenat e nxehta të saj në një nga seritë.

Në një intervistë për “Sunday Today”, aktorja amerikane tha: “Babai dhe gjyshi fikën direkt televizorin dhe ikën nga dhoma”.

“Nuk i kisha përgatitur fare dhe as nuk i paralajmërova që pas pak minutash do të ishte skena intime ku isha unë protagoniste”, shtoi Sweeney.

Shpërndaje në

U Kopjua