Live

Beyonce do të ribashkojë grupin “Destiny Child” pas 15 vitesh

18:20 / 06 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Beyonce dëshiron të ribashkohej grupin “Destiny Child” pas 15 vjetësh dhe kjo i ka bërë të lumtur të gjithë fansat e grupit dikur më të njohur të femrave, raporton The Sun.

Eshtë përfolur shumë herë për një ribashkim të këtij grupi por sipas një  burimi të The Sun kësaj radhe gjërat janë më serioze.

“Beyonce dëshiron që vajzat të bashkohen me të në studio dhe nuk ka një kohë më të mirë se viti 2020, që gjithashtu do të shënojë 20 vjet qëkurse Michelle u bashkua me Destiny’s Child. Përveç kësaj, ajo pa suksesin që Spice Girls patën  me turneun e tyre dhe dëshiron ta bëjë atë, por shumë më të madh dhe më  mirë”

Shpërndaje në

U Kopjua