Live

Blero dhe Afrona u pajtuan vërtetë? Fansat kapin këtë detaj

10:35 / 10 Maj 2024

Nga Kosova Live

Është këngëtari Blero që sërish e ka kapur qendrën e vëmendjes. Intervista me ish gruan, Afronën, ka bërë që Blero dhe jeta e tij private të përfliten.

Këngëtari dhe Afrona bënë një rrëfim te sinqertë në podcast-in e kësaj të fundit.

Një detaj është kapur se mos dyshja me të vërtetë po i japin shans lidhjes. Blero këto kohë i ka shpeshtuar vizitat në Zvicër. Vendi ku Afrona edhe jeton.

Shpërndaje në

U Kopjua