Live

Buxhovi për Abdixhikun: ‘Lider i ri që sillet si menaxher i një klubi të futbollit’

13:04 / 13 Shkurt 2024

Nga Kosova Live

Historiani Jusuf Buxhovi ka thënë se ai është shumë i dëshpëruar në sloganin që e kanë bërë LDK-ja.

Sipas tij slogani ‘Rruga e re’ nuk është e duhura pasi LDK-ja ka një rrugë ideologjike nuk ka rrugica.

Ai gjithashtu ka komentuar edhe kryetari e LDK-së, Lumir Abixhikun duke e quajtuar lider i ri që sillet si menaxher i një klubi futbolli.

“Nuk është kjo një rrugë e re, sepse nëse ti sjellë njerëz të rinjë dhe sillesh si menaxher i futbollit i cili i luan lojtarët brenda 11-shit dhe ajo nuk është rrugë e re”, tha ai.

Buxhovi shton se kjo rrugë nuk do ti sjellë të mira LDK-së nëse do të vazhdon në këtë mënyrë.

Shpërndaje në

U Kopjua