Live

Çka solli takimi i PAN-it

16:16 / 30 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Sapo përfundoj takimi i PAN-it me konkluzione që të shkohet në zgjedhje të reja.

Fatmir Limaj lideri i NISMAS deklaro pas takimit, se ky takim ishte një takim i zakonshëm dhe asgjë me shume. Gjersa e vetmja zgjidhje është qe te shkohet ne zgjedhje te reja parlamentare.

Koalicioni PAN nuk do propozoj emër te ri për Kryeministër andaj dhe rrugëtimi i mëtutjeshëm politik do jetë shpërbërja e parlamentit dhe zgjedhjet e parakohshme.

Mbete te pritet veprimi i Presidentit, i cili bazuar ne Kushtetutën e Republikës, duhet te ftoj PAN-in për ti ofruar mundësin e emërimit te mandatarit te ri te qeverise.  Hap ky i cili duhet te konsumohet, para se te veprohet me tutje ne shpalljen e zgjedhjeve te parakohshme.

Edhe pse kjo jave do duhej te ishte mjaft aktive, kjo nuk pritet para përfundimit te Kuvendit Zgjedhor te LDK-se.

Shpërndaje në

U Kopjua