Live

Demolohet furra e kosovarit

19:15 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Furra e një kosovari në qytetin Sinj është demoluar tërësisht nga një grup të rinjsh dhe sipas mediave kroate.

Krejt kjo ka nisur nga fakti se punëtorët nuk kanë dashur të i shërbejnë me “samuna” të rinjtë të cilët kishin ardhur në këtë qytet të për një turnir në futboll të vogël me karakter humanitar.

Të rinjtë e revoltuar ishin fjalosur dhe kishin kërcënuar se nuk do të kalojnë lehtë.Pas pak ishin kthyer te lokali dhe të organizuar sulmuan bukëpjekësin me ç”rast e kanë demoluar objektin dhe kanë bërë dëme materiale dhe njëkohësisht kanë dëmtuar edhe flamurin kroat.

Policia është njoftuar për rastin rreth orës 23 të datës 5 Gusht,në rrugën “Josip Bana Jollaçiq” Policia ka arritur të arrestoj pesë nga huliganët ,të dyshuar të cilët disa janë ndaluar . Policia thotë se do të ndërmarr të gjitha masat ndaj personave që kanë shkaktuar incidentin.

Shpërndaje në

U Kopjua