Live

E mbani mend Herkulin e fortë? Ai thuhet se është në listën e zezë nga Hollywood për shkak të bindjeve të tij fetare

08:23 / 09 Prill 2024

Nga Kosova Live

Kevin Sorbo nuk mund të mburret me statusin aktual në Hollywood, por në vitet ’90 ai ishte i preferuari i grave.

Aktorin e takuam si Herkuli i fortë në serialin “Hercules: The Legendary Journeys”, por prej kohësh nuk është në veprat e njohura.

Përkatësisht, ai pretendon se e kanë shantazhuar në Hollywood pikërisht për shkak të pikëpamjeve të tij, nga të cilat ai nuk heq dorë. Aktori është i zëshëm për pikëpamjet e tij politike, në të cilat ai mbështet hapur Donald Trump, ndërtimin e një muri në kufirin me Meksikën dhe ndalimin e abortit.

I krishteri, mbështetësi i Donald Trump dhe kritiku i demokratëve dhe grave i kalon ditët e tij duke shprehur pa turp pikëpamjet e tij politike në mediat sociale.

“Një parti që mbështet abortin para jetës, emigrantët para qytetarëve dhe refugjatët para heronjve të luftës do të më mbajë një fjalim për moralin. Unë nuk do të pajtohesha”, thuhet në një nga postimet e tij në rrjetet sociale.

Shumë mësuan për pikëpamjet e tij vetëm në vitin 2014 kur ai luajti në filmin “God’s Not Dead”, i cili trajton çështjen e fesë dhe në të cilin ai luan një profesor filozofie, i cili është gjithashtu ateist dhe i detyron studentët e tij të nënshkruajnë një deklaratë se Zoti ka vdekur.

Nga personazhet publike, ai u kritikua hapur nga Stephen King, Jeff Matemu, John Pavlovitz, Chrissy Teigen, Alyssa Milano e të tjerë.

Shpërndaje në

U Kopjua