Live

Kader kafshon Lumbardhin, ja si reagon ai

14:33 / 05 Janar 2024

Nga Kosova Live

Kaderi dhe Lumbardhi po vazhdojnë të qëndrojnë së bashku në dhomë të veçantë nga banorët e tjerë.

Në një moment, Kaderi e ka kafshuar Lumbardhin, ku ky i fundit ka bërtitur.

Shpërndaje në

U Kopjua