Live

Ledri Vula tregon se si nuk mundi të regjistrohej te ky klub futbolli

15:40 / 28 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Ledri Vulën të gjithë e njohim si reper të suksesshem. E ndër vite kemi kuptuar se Ledri është edhe adhurues i madh i basketbollit.

Por së fundmi Ledri ka rrëfyer se si ai kishte dashur të bëhej futbollist.

“Sinqerisht fillimisht e kam dashur futbollin, por më kujtohet që s’kisha mundur të regjistrohem te 2 Korriku sepse ishte mbushur numri”, tha Vula.

“Më pas fillova me basketboll dhe më hyri shumë në zemër”.

Shpërndaje në

U Kopjua