Live

Linda: I vlerësoj meshkujt që kanë shumë vetëbesim

08:39 / 16 Nëntor 2023

Nga Kosova Live

Përgjatë një bisede mes banorëve të Big Brother VIP Kosova, një debat ka lindur mes Ganiut dhe Lindës.

Ai e ka kritikuar Lindën duke pretenduar se ka “vetëbesim të tepruar”, derisa kjo e fundit nuk e ka pritur aspak mirë komentin e tij.

“Ajo është gjëja më atraktive që mund të kesh, unë edhe meshkujt që kanë shumë vetëbesim i vlerësoj shumë”, ka thënë pos tjerash Linda.

Për më shumë detaje nga debati, Linda-Gani, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Shpërndaje në

U Kopjua