Live

Mimoza Kusari – opozitës: A doni zgjedhje, a s’doni zgjedhje?

11:46 / 21 Shtator 2023

Nga Kosova Live

Shefja e deputetëve të Vetëvendosjes, Mimoza Kusari Lila, ka pyetur opozitën se a duan zgjedhje apo jo. Duke kundërshtuar Komisionin Hetimor parlamentar për rezervat shtetërore, Mimoza Kusari Lila tha se këtë cështje tashmë e ka Prokuroria në dorë.

“Aktualisht, ky hetim parlamentar synon të bëj paralelizëm, për diçka që organet e rendit janë të përfshira.

Pyetja për deputetët nënshkrues është shumë e thjeshtë: a nuk po i besoni Prokurorisë? Apo e konsideroni veten më të aftë se Policia dhe Prokuroria e vendit.

Deri tash, fryma e hetimit parlamentar, ka qenë që do të duhej të diskutohej diçka për ta tërhequr vëmendjen e Prokurorisë, aktualisht Prokuroria e ka këtë rast.

Flasim për gjashtë muaj hetim parlamentar.

E dëgjuam udhëheqësin e grupit më të madh parlamentar më të madh të opozitës, që tha se konsiderojmë që duhet të shkojmë në zgjedhje.

Tash, a doni zgjedhje a s’doni zgjedhje?

Ju po kërkoni hetim parlamentar që shkon në 6 muaj, e ndërkohë po kërkoni zgjedhje”, tha ajo.

Shpërndaje në

U Kopjua