Live

Mjekja e mori kastorin në shtëpi për rehabilitim – shikoni se si ai e ndërton një ‘digë’

13:17 / 01 Prill 2023

Nga Kosova Live

Një kastor i quajtur Sawyer përfundoi në rehabilitim me doktoreshën Holly Muraco në Long Beach, SHBA, dhe pas kësaj ai u bë një hit i vërtetë në internet për shkak të asaj që i bëri asaj në shtëpi.

Domethënë, kastorët njihen kryesisht për dy gjëra. E para është se ata kanë dhëmbë aq të fortë sa mund të kafshojnë dhe rrëzojnë një pemë, dhe e dyta, natyrisht, është ndërtimi i digave.

Shpresojmë që Sawyer të mos e humbasë atë për mobiliet, por kjo është arsyeja pse ata e filmuan atë duke ndërtuar një digë në mes të shtëpisë së tyre nga gjërat që gjeti përreth.

Ai e bëri digën me lodra, batanije dhe qilima, dhe duke qenë se gjithçka ndodhte rreth festave të Krishtlindjeve, ai ndërtoi edhe një pemë Krishtlindjesh në të, si dhe dhurata.

Pas riparimeve, sipas NBC, Sawyer do të kthehet në natyrë.

VIDEO

Shpërndaje në

U Kopjua