Live

Moderatori i njohur kosovar ndahet nga bashkëshortja

08:25 / 22 Maj 2023

Nga Kosova Live

Moderatori i njohur kosovar, Meti Alshiqi është ndarë nga gruaja

Sipas Prive, ata kanë fshirë fotografitë e përbashkëta në rrjetet sociale dhe nuk e ndjekin njëri-tjetrin.

Ende nuk dihen arsyet që mund të kenë quar në një vendim të tillë por shpresojmë që të jetë në të mirë të të dyve.

Shpërndaje në

U Kopjua