Live

Nëna braktisë fëmijët

12:08 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Prishtinë:

Sot policia ka njoftuar se një femër shqiptare ka braktisur fëmijët e saj dhe nuk dëshiron më të përkujdeset për ta.

 “Me vendim të prokurorit fëmijët janë dërguar në një vend të sigurt në qendrën strehimore në Prishtinë, ndërsa e dyshuara është liruar”, thuhet në raportin e Policisë.

Shpërndaje në

U Kopjua