Live

Një përdorues i iPhone 15 lëshon një paralajmërim – thotë se një aplikacion po e zbraz 25% të baterisë së telefonit të tij

15:37 / 02 Tetor 2023

Nga Kosova Live

Apple njoftoi zyrtarisht lansimin e serisë së pritur me padurim iPhone 15 të kompletuar me një grup të ri funksionesh disa javë më parë (12 shtator), por është e qartë se jo të gjithë janë 100 për qind të kënaqur me të gjitha.

Dhe ndërsa shumë e duan pajisjen e tyre më të fundit – nuk është sekret që përdoruesit e iPhone 15 kanë qenë të shpejtë për të ndarë problemet e tyre me teknologjinë e kushtueshme.

Një përdorues i iPhone 15 që atëherë ka lëshuar një paralajmërim në internet pasi pretendoi se një aplikacion i veçantë po e zbrazte 25% të baterisë së tij, përcjell Kosovalive.net.

Një pronar i serive më të fundit të Apple, Aaron Zollo, shkoi në X, dikur Twitter, për të treguar ‘përvojën’ e tij të iPhone 15 Pro Max ‘deri tani’.

Ndërsa Zollo – i cili është një historian i vetëshpallur ‘iOS dhe Android Beta’ – kishte një sërë shënimesh pozitive, kishte një problem të veçantë me baterinë e pajisjes.

“Jetëgjatësia e baterisë është e njëjtë me 14 pro max tim (e tmerrshme). Safari po përdor 25% të baterisë për disa arsye dhe unë as nuk kam asnjë faqe interneti të hapur”, citohet të ketë shkruar ai. 

/Kosovalive.net/

Shpërndaje në

U Kopjua