Live

Policia në kërkim të personit të dyshuar

12:28 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë,ka publikuar një fotografi të një personi që kërkohet për vepra penale.

Policia ka kërkuar bashkëpunim të qytetarëve për gjetjen e tij.

 Ai është ARBEN (SAFET) HUMAJ  i lindur me 04.02.1988 në Gjakovë me banim ne fshatin Vitomiricë-Pejë.

 Ai kërkohet për këto vepra penale  20 (njëzet ) raste për veprën penale (mashtrim),2-dy raste për veprën penale (vjedhje) dhe 1-një rast për veprën penale (dhunim).

Policia në faqen e tyre zyrtare ,ka kërkuar që  kushdo  që merr informacion për personin në kërkim të lajmërohet në Statcionin më të afërm ose të kontaktoj numrat e Policisë.

Shpërndaje në

U Kopjua