Live

“Rosé Shisha Lounge” ambient i kërkuar i Rinisë në Gjakove

21:01 / 07 Gusht 2019

Nga Kosova Live

ROSÉ SHISHA LOUNGE është ambienti që po i plotëson kushtet e rinisë në Gjakove me standarde evropiane. Përveç se Shisha që janë trend aty gjeni dhe Coctails të cilët pronari i lokalit është kujdesur që gjithçka të jetë më ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim deri tani.

E enjte, 8 gusht bëhet hapja solemne tek Çarshia e vogël në Gjakovë ku do të jetë një koktej dhe meny nga stafi. Përveç saj aty janë të ftuar dhe shume figura publike nga estrada Shqiptare.

Për më shumë vizitoni në Instagram: Rose_Lounge

Shpërndaje në

U Kopjua