Live

Sa informacione u vodhën në departamentin e policisë në Los Angeles

11:49 / 31 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Rreth 2500 informacion personale të oficerëve të Departamentit të Policisë në Los Angeles dhe 17.500 aplikantëve të Los Angeles Police Department, thuhet se janë vjedhur nga nje person, I cili kishte arritur të ketë qasje tek LAPD në menyrë të paautorizuar.

“Departamenti ka mësuar për një shkelje të të dhënave që përfshinte disa nga informacionet në Programin e Aplikantëve dhe të departamentit të personelit,” raportoi NBCLA.

LAPD rekomandoi që keta 2500 oficerë dhe 17.500 aplikantë që ishin të prekur të monitorojnë raportet e tyre të llogarisë bankare, dhe të paraqesin një ankesë në Komisionin Federal të Tregtisë, tha NBCLA, por nuk shpjegoi se si ndodhi shkelja e të dhënave.

“Siguria e të dhënave është parësore në Departamentin e Policisë në Los Angeles, dhe ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë e kujtdo që është i lidhur me agjencinë tonë,” tha një zëdhënës i LAPD për NBCLA.

Shpërndaje në

U Kopjua