Live

“The Rock” mesazh prekës për ditëlindjen e 18- të të vajzës

21:41 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Dwayne Johnson ose i njohur si The Rock shfrytëzoi  faqen e tij në Instagram për të ndarë një urim të përzemërt për ditëlindjen e 18-të të vajzës së tij të madhe Simone Alexandra Johnson.

The Rock filloi duke shkruar për kohën kur Simone ishte operuar disa vjet më parë. “Gëzuar ditëlindjen e 18-të për vajzën time të parë # 1, SGJ. Kjo fotografi që unë mbaja ne dorë në spital u bë vite më parë kur ishe fëmijë dhe ti ishe nën ndikimin e anestezionit. Vetëm unë dhe ti vetëm në dhomë, fëmijë. E dija që atëherë se ti nuk do të kishe kujtuar kurrë këtë moment, por unë doja ta merrja këtë imazh për atë që ndjeja atëherë dhe atë që ndjej  që përfaqëson sot ky imazh, “ndau Dëayne.

“Ndërsa del dhe sheh këtë botë të madhe me ëndrrat, ambiciet dhe punën e palodhur, dashuria që mund të shohësh çdo ditë do të udhëheqë gjithmonë. Ajo është forca jote. Por mos harro se është edhe dashuria që ti nuk e sheh e që qetësisht  është  duke të udhëhequr dhe mbështetur pa kufij në çdo hap të rrugës tënde. Nga ne të dashurit që akoma jemi këtu, dhe ata që nuk jetojnë më. Kjo dashuri është MANA jote. Fryma jote, shpirti jot. Një dolli e madhe me tekila për të vetmen time # 1 (kujt nuk i lejohet të pijë babai i saj do të pijë për të dy) Paq ditëlindjen më të lumtur, SGJ. Ne të duam. #quietlove, “shtoi Johnson.

Shpërndaje në

U Kopjua