Live

1500 ushtarë të FSK-së dhe pjesëtarë të PK-së sot do të parakalojnë në shesh

07:40 / 12 Qershor 2024

Nga Kosova Live

Në 25-vjetorit, përveç një seance të Kuvendit të Kosovës, është paraparë edhe një parakalim i Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Në Ditën e Çlirimit raportohet se do të parakalojnë 1.500 ushtarë të FSK-së dhe Policia e Kosovës.

Në këtë parakalim marrin pjsë krerët e shtetit, deputet e ministria, si dhe personalitete të ftuar.

“1500 do të jetë numri i pjesëtarëve të FSK-së që do të parakalojnë në shesh me rastin e përvjetorit të Ditës së Çlirimit” – thuhet nga Ministria e Mbrojtjes.

Shpërndaje në

U Kopjua