Live

Adnan Merovci: Rugova kurrë s’ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë

07:20 / 11 Qershor 2024

Nga Kosova Live

Janë bërë 25 vjet nga marrëveshja e Kumanovës e cilat parashihte ndaljen e luftës dhe largimin e ushtrisë serbe nga Kosova.

Për këtë temë është diskutuar në emisionin ‘Politiko me Kushtrim Sadikun’ në Kanal10.

Ish-sekretari i Ibrahim Rugovës, Adnan Merovci ka folur për raportin e Rugovës me UÇK-në.

Ai ka thënë se Ibrahim Rugova asnjëherë nuk ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë.

“Ibrahim Rugova kurrë në jetën e tij nuk ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë. Kurrë në histori të vet nuk ka thënë që të ndalen bombardimet”, ka thënë Merovci.

Shpërndaje në

U Kopjua