Live

Berisha: “Luani” për pushtet e shet edhe kushtetutën e vet

12:53 / 19 Mars 2023

Nga Kosova Live

Avokati i njohur Besnik Berisha ka komentuar takimin e 19 marsit që u mbajtë në Ohër të Maqedonisë së Veriut.

Berisha duke aluduar në kryeministrin Kurti ka thënë se për pushtet po e shet edhe Kushtetutën e vendit.

“Po duket qe “luani” per pushtet e shet edhe kushtetuten e vet! ( po harroj se ky dhe partia e tij se kane njofte as flamurin, as stemen, as himnin e aq me pak kushtetutën,”- ka shkruar Berisha.

“Pa ndryshime ne kushtetute “vetemenaxhimi – vetezajednica” mbetet vec dakordim ne leter e “luani” kalon ne opozite! “Vetemenaxhimi” eshte fytyra e vertete e tij/tyre, kurse pushteti treguesi me i mire i vlerave te tyre!,”- ka shkruar Berisha.

Shpërndaje në

U Kopjua