Live

Çitaku i reagon Nagavcit për numrin e çerdheve: Mashtrim e përpjekje delitanteske për manipulim

13:34 / 21 Mars 2024

Nga Kosova Live

Vlora Çitaku nga PDK i ka reaguar ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci, për deklaratën lidhur me çerdhet.

Ajo ka thënë se deklarata e Nagavcit është e “pasaktë, mashtrim dhe përpjekje delitanteske për manipulim”.

Çitaku ka thënë se qeveria notë kaluese e merr vetëm në propagandë dhe mashtrim.

“Në fakt, propaganda dhe mashtrimi është fusha e vetme ku kjo qeveri merr notë kaluese.”

Shpërndaje në

U Kopjua