Live

Deadpool 3 po vjen!

15:42 / 28 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Aktorin shumë të dashur Ryan Reynolds do të kemi mundësi ta shohim prapë në filmin Deadpool.

Filmi që ka arritur të mbërthejë pas ekranit shumë fansa do të vijë edhe me pjesën e tretë.

Këtë e bëri të ditur Rob Liefield, krijues i këtij filmi.

Ai në twitter shkroi: “Le të jem i qartë “Deadpool 3 do të ndodhë”. Disney ka paguaar 60 miliardë dollarë për Fox dhe “Deadpool” që është njëri prej filmave më të vlefshëm në market. Bën më shumë se filmi i “X-Men”.

Edhe i Ryan Reynolds kishte konfirmuar filmin e tretë por pasi që aktori shpesh bën shaka dhe përdor sarkazmën njerëzit nuk kanë ditur në ti besojnë ose jo. Por tashmë është konfirmuar dhe Deadpool 3 do të realizohet.

Shpërndaje në

U Kopjua