Live

Djali i ushtarit të UÇK-së përshëndetet me kolegët e punës, merr rrugën e mërgimit

08:08 / 02 Maj 2023

Nga Kosova Live

Valës së emigrimit të të rinjve mga Kosova iu është bashkangjitur edhe Gazmend Hasani nga Podujeva.

Për largimin e tij nga Kosova, ka njoftuar vetë ai në një postim në llogarinë e tij më facebook.

“Unë po e lë Kosovën. Po e lë ëndrrën e parealizuar të babait tim të ndjerë, luftëtar i UÇK-së. Po e lë Kosovën e NËNËS sime po ashtu të ndjerë, për t’iu bashkuar vëllait dhe motrës që jetojnë prej kohësh në mërgim.

Mirupafshim dhe faleminderit!”, ka shkruar ai ndër të tjera.

Shpërndaje në

U Kopjua