Live

E qëlloi me shtatë plumba ish-mikun e tij, sot shpallet verdikti për vëllain e reperit Buta

09:09 / 30 Prill 2024

Nga Kosova Live

Gjykata Themelore e Ferizajt do të shpallë sot aktgjykimin ndaj Qëndrim Januzit, vëllait të reperit Buta, i cili akuzohet për vrasjen e ish-mikut të tij Gazmend Hysenit në Ferizaj para dy vjetësh.

Seanca gjyqësore ku do të shpallet aktgjykimi në këtë çështje penale, do të nisë në orën 10:00.

“Ju njoftojmë se të marten më 30 prill 2024, duke filluar nga ora 10:00, vazhdon seanca gjyqësore me shpalljen e aktgjykimit në çështjen penale, kundër të pandehurit Q.J., i akuzuar për shkak të veprave penale vrasja e rëndë nga neni 173 paragrafi 1 nën paragrafi 1.5 të KPRK-së, si dhe veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve nga neni 366 paragrafi 1 të KPRK-së”, thuhet në njoftimin e Gjykatës.

Seanca e shpalljes së aktgjykimit është e hapur për publikun.

Shpërndaje në

U Kopjua