Live

FOTO | Sërish grafite në veri të Mitrovicës

13:55 / 12 Shkurt 2024

Nga Kosova Live

Në veri të Mitorvicës edhe sot janë parë grafite në mure.

Serbët kanë zgjedhur edhe një mënyrë tjetër të protestës kundër vendimit të BQK-së, i cili ndalon përdorimin e dinarit në Kosovë.

Përmes disa grafitëve, serbët po e kundërshtojnë vendimin e BQK-së.

“‘Nëse Zoti është me ne, kush është kundër nesh?’, dhe ‘S’ka dorëzim, Mitrovica e Kosovës mbetet’”, janë dy grafite që janë shkruar në mure.

Shpërndaje në

U Kopjua