Live

Hyn në fuqi Ligji për sponsorizime

21:23 / 05 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Sot hyri në fuqi Ligji për sponsorizime në fushën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, i cili do të rrisë dukshëm fondet për këta sektorë, duke nxitur zhvillimin e tyre më të madh.

Përmes këtij ligji Kosovës do ti shtohet ndjeshëm buxhetin, investimet, shpërblimet dhe pagat për artistët dhe sportistët, porse me këtë nismë i hap rrugë edhe vërshimit të fondeve private.

Shpërndaje në

U Kopjua