Live

Këta 16 njerëz vendosën ta ndryshojnë pamjen në mënyrë drastike – shihni imazhet para dhe pas procedurës

13:30 / 19 Mars 2023

Nga Kosova Live

Gjashtëmbëdhjetë individë vendosën të ndajnë fotografitë e tyre në internet para dhe pas procedurave të caktuara që ndryshuan diçka në fytyrën e tyre.

Edhe pse disa prej tyre vendosën për operacione për arsye thjesht estetike, të tjerët u detyruan të shkonin në ndërhyrje dhe për shëndetin.

Pas operacionit, ndryshimet janë vërtet të dukshme, dhe rezultatet janë të mahnitshme.

Shpërndaje në

U Kopjua