Live

Klinaku thotë se duhet ndryshim kufijsh: Ai që e kuptoi se duhet bërë, e gozhduat

22:49 / 18 Shtator 2023

Nga Kosova Live

Faton Klinaku i OVL e UÇK-së, ka shkruar rreth dialgut Kosovë – Serbi.

Ai thotë se ‘ai që e kishte parë se kanë ndryshuar rrethanat e që nuk është këtu, u mundua që ta zgjidh problemin por e keni “gozhduar” të gjithë sepse punonit vetëm për vete apo vetëm për vota’

Klinaku me këtë paragraf i referohet ish-presidentit Thaçi dhe idesë së ndryshimit të kufijve.

Klinaku shkruan:

‘Kur jemi te zgjidhja përfundimtare e problemit Kosovë-Serbi, ajo nuk mund të bëhet përmes pakos së Ahtisaarit, por përtej saj e në Kosovën Lindore. E, politikani që punon për popullin dhe jo për veten e tij, vepron në përputhje me rrethanat e krijuara.

Ai që e kishte parë se kanë ndryshuar rrethanat e që nuk është këtu, u mundua që ta zgjidh problemin por e keni “gozhduar” të gjithë sepse punonit vetëm për vete apo vetëm për vota.

Sa i përket atyre që i bëhen telallë liderit, mund t’ju them se:

“Njerëzit bëjnë propagandë sepse ua kërkon pozicioni i tyre”.

Shpërndaje në

U Kopjua