Live

Komiteti Paralimpik i Kosovës organizon Lojërat parasportive “Kosova 2023”

08:03 / 16 Shtator 2023

Nga Kosova Live

Komiteti Paralimpik i Kosovës organizon Lojërat parasportive “Kosova 2023”, ku do të marrin pjesë rreth 400 para-tletë nga vendet e rajonit, si nga: Kroacia, Mali i Zi dhe Maqedonia.

Fjalë rasti do të mbajnë Njomza Emini, presidente e KPK-së; Emilija Rexhepi, zëvendëskryeministre e Kosovës; Angelo Michele Ristuccia, komandant i KFOR-it etj, raporton Klan Kosova.

Ngjarja zhvillohet në Akademinë e Kosovës për Sigurinë Publike në Vushtrri në orën 10:00.

Shpërndaje në

U Kopjua