Live

Kurti sot bën homazhe në përkujtim të masakrave në Gllobar, Verboc, Shtuticë dhe Marinë

08:14 / 30 Prill 2024

Nga Kosova Live

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot bën homazhe në përkujtim të masakrave në Gllobar, Verboc, Shtuticë dhe Marinë.

Homazhet do të fillojnë nga ora 08:30.

Ato mbahen në Gllobar, Verboc, Shtuticë dhe Marinë.

Shpërndaje në

U Kopjua