Live

LAJMI I FUNDIT: Gjykata e dënon Dani Alvesin me 4 vjet e 6 muaj burg për sulm seksual

10:43 / 22 Shkurt 2024

Nga Kosova Live

Dani Alves është dënuar me 4 vjet e 6 muaj burg për sulm seksual ndaj një femre në një diskotekë. 

Ai poashtu është dënuar me plus 5 vjet lirim të mbikëqyrur dhe gjithashtu i detyryuar për komunikim me viktimën për 9 vjet e 6 muaj.

Ai gjithashtu do të paguajë kompensim prej 150 mijë eurosh dhe shpenzime ligjore.

Shpërndaje në

U Kopjua