Live

Maqedoni e Veriut: Sekuestrohen 4.4 tonë mish të lepujve, fazanëve e thëllëzave

13:05 / 13 Shkurt 2024

Nga Kosova Live

Nga Drejtoria e Doganave në Maqedoninë e Veriut njoftojnë se në pikën kufitare “Tabanoc” është parandaluar kontrabandimi i mishit të kafshëve të egra, në sasi të 4,4 tonëve.

Mishi është gjetur gjatë kontrollit të një kamioni në pronësi të një kompanie greke.

“Mishi i kafshëve të egra në vlerë prej 4 milionë denarëve as nuk është deklaruar në deklaratën doganore, as transportuesi nuk ka pasur certifikatë përkatëse për të dhe leje nga institucioni përkatës kompetent – Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë. Pas hapjes së automjetit, në 29 paleta plastike u gjet mish i ngrirë nga gjahu i kafshëve të ndryshme të egra, lepuj, fazanë, thëllëza, shoferi për të cilat nuk dispononte asnjë dokument”, shtojnë nga Doganat. /tv21

Shpërndaje në

U Kopjua