Live

Ndërmarrësi Gjergj Luca viziton Thaçin në Hagë

22:19 / 04 Nëntor 2023

Nga Kosova Live

Ndërmarrësi i madh shqiptar, Gjergj Luca, ka vizituar ish-presidentin Hashim Thaçi në Hagë.

Ndërmarrësi Luca deklaron se hyri në burg për vizitë që t’i jepte optimizëm Thaçit, por që u befasua nga jeta, optimizmi dhe forca qe morri nga ish-komandanti i UÇK-së.

“Sot mbushen tre vite që Hashim Thaçi bashkë me shpirtin e shqiptarisë janë në Hagë duke vuajtur dënimin për “krimin” e vetëm se sakrifikuan gjithçka për Kosovën e pavarur” tha mes të tjerash ai.

Shpërndaje në

U Kopjua