Live

Nuk ka kuorum, shtyhet rezoluta për shkarkimin e Rozeta Hajdarit

15:13 / 25 Maj 2023

Nga Kosova Live

Për shkak të numrit të pakët të deputetëve të pranishëm në sallë, është shtyrë rezoluta për shkarkimin e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtistë, Rozeta Hajdari.

Ishin vetëm 50 deputetë prezentë, gjë që pamundësoi vijimin e aktiviteteve në Parlamentin e Kosovës.

Kjo pikë e rendit të ditës, “Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ishte shtyrë edhe dje për sot”.

Partia Demokratike e Kosovës e ka propozuar rezolutën për shkarkimin e Hajdarit për mosdeklarim të pasurisë.

Shpërndaje në

U Kopjua