Live

Shënohet Dita Botërore e Binjakeve

17:00 / 04 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Në Prishtinë për herë të parë është organizuar Dita Botërore e Binjakeve.

Ne këtë ngjarje kanë qenë të pranishëm shumë binjakë dhe trenjakë. Ata janë shprehur të kënaqur që për herë të parë u shënua dita e tyre në Kosovë.

Organizatorët kanë thënë se kjo ditë është shënuar për tre arsye. Të paraqiten bukuritë që kanë binjakët, të bëhen të ditura vështirësitë për rritjen e binjakëve dhe të kërkohet përkrahje institucionale si nga ana sociale ashtu edhe financiare.

Parakalimi i prindërve kosovarë me fëmijët e tyre binjakë apo me shumë është bërë në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Shpërndaje në

U Kopjua