Live

Shikojeni LIVE këtu Kampionatin Evropian të Seksit

15:41 / 05 Qershor 2023

Nga Kosova Live

Suedia, vend i njohur për politikat e saj më gjithëpërfshirëse për lirinë dhe barazinë, është bërë vendi i parë në botë që ka regjistruar zyrtarisht seksin si sport. Me këtë, vendi do të presë për herë të parë ‘Kampionatin Evropian të Seksit’ në Goteborg nga e enjtja, 8 qershor.

Ngjarja do të zhvillohet nën drejtimin e Federatës Suedeze të Seksit dhe në të do të marrin pjesë pjesëmarrës nga të gjitha etnitë, orientimet seksuale dhe gjinitë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në emailin i[email protected], sipas faqes zyrtare të internetit.

Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen e internetit www.livesexhouse.com.

Shpërndaje në

U Kopjua