Live

S’ka hajgare me Njesinë Speciale të Kosovës, momenti kur e marrin në kontrollë situatën në komunën e Zveçanit

15:09 / 26 Maj 2023

Nga Kosova Live

Pjesëtarë të policisë së Kosovës kanë hyrë në ndërtesën e komunës së Zveçanit.

Në rrugë ka një sasi të madhe tymi nga gazi lotsjellës dhe granatat trullosëse.

Më poshtë e gjeni videon kur Njësia Speciale e Policisë së Kosovës e merr nën kontroll komunën e Zveçanit:

Shpërndaje në

U Kopjua