Live

Artisti që krijon imazhe të vecanta në trupin e njeritu

19:15 / 27 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Një artist ka vendosu të krijojë imazhe Ultra Violetë në shpinën e grave për të festuar kështu bukurinë e tyre.

John Poppleton, nga Kalifornia, krijon vepra të pabesueshme të artit të pikturuar drejtpërdrejt në lëkurën e njeriut duke përdorur nuancat fluoreshente të jargavan, portokall dhe gjelbër dhe pastaj i fotografon ato me rezultate mahnitëse, transmeton Daily Mail.

Projekti i tij, i quajtur nën dritën e zezë, përbëhet nga 'bodyscapes' të fenomeneve spektakolare natyrore si perendimet afrikane, oqeane tropikale gjatë stuhisë së shiut, dhe vargjet malore nën dritën e hënës.
Gjithnjë ka qenë qëllimi i Johonit për të krijuar diçka origjinale dhe  ndryshe por portretet e fantazisë nuk ishin pjesë e planit. "Nuk isha duke kërkuar për të, më gjetën", thotë ai.

Shpërndaje në

U Kopjua