Live

Çitaku thotë se Qeveria Kurti duhet të largohet: Është pa vizion, adresë dhe ambicie

14:20 / 29 Mars 2023

Nga Kosova Live

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku ka thënë se Qeveria Kurti është qeveri pa adresë, pa vizion e pa ambicie.

Përmes një postimi në Facebook, Çitaku ka numëruar institucionet që kanë mbetur pa udhëheqës.

Sipas, Çitakut, Qeveria Kurti nuk ka bërë as rritje të rrogave, dhe një e tillë nuk i duhet Kosovës.

Postimi i plotë:

Një Qeveri pa adresë.
Pa ambicje.
Pa vizion.
Pa Guvernator.
Pa Kryeprokuror.
Pa bord të Trustit.
Pa rritje të pagave.
Pa, pa, pa. Papaaaaa✋✋

Shpërndaje në

U Kopjua